Tillsätter ny VD och vice VD

Grönlunds Plåt går vidare i generationsväxlingen och Lars-Erik Nystedt lämnar nu formellt över VD-rollen till Anders Nystedt. Samtidigt tillsätts Erik Nystedt som försäljningschef och vice VD. Anders och Erik blir därmed femte generationen Grönlundare som formellt driver bolaget framåt. Lars-Erik och Marika kommer fortsatt vara aktiva i företaget.

– Anders och Erik har nu arbetat för Grönlunds i två år och har vuxit in i företaget på ett bra sätt. Det är dags för nästa steg. Det är naturligtvis också en viktig signal till omvärlden om att Grönlunds planerar vara konkurrenskraftiga och aktiva under mycket lång tid framöver, säger Lars-Erik och Marika

– Det är med stor tillförsikt och respekt jag tar mig an VD-rollen på Grönlunds Plåt. Det allra viktigaste för mig och Erik i vårt ledarskap är att se till att vi har en personalstab där kompetens och vilja till utveckling står högst upp på prioriteringsordningen, säger Anders

Anders och Eriks vision för framtiden lyder:

”Med kvalitet, kundservice och långsiktighet som ledord skall Grönlunds Plåt vara den självklara producenten av kompletta tunnplåtsprodukter!”

Erik och Anders Nystedt

Erik och Anders Nystedt

Erik Nystedt är utbildad civilekonom och kommer tidigare från en roll som kundansvarig på CMC-Markets.

Anders Nystedt är också utbildad civilekonom och kommer tidigare från en roll som analysansvarig på bostadssajten Hemnet.